April 28, 2016

Pakai Sampin Tapi Tak Pakai Baju

030 700x700

PAKAI SAMPIN TAPI TAK PAKAI BAJU | Assalamualaikum wbt. Kisahnya mungkin dah sendu kot, tapi sengaja aku nak taip sebab buat masa ni takde bahan sangat nak menaip... hihi.. Aku macam terminat laa pulak nak taip pasal benda ni...

Walaupun ini pertunjukan fesyen, sewajarnya pereka fesyen perlu lebih alert dengan kesensitiviti manusia sejagat ini.. Amboihhh... Takdela, tak salah kalau nak biar ''orang nampak'' fesyen sampin awak tu, tapi kan lebih manis kalau si model pakai sesuatu, unless - singlet.

op

Well, aurat lelaki kan pusat tu? emm actually hakakkk ni tak gemar nak cerita pasal aurat tapi hakakkk tengok memang tak boleh angkat and tak wajar pun... Kalau meragakan dengan memakan baju melayu hitam/putih pun rasanya sampin tu masih JELAS kelihatan...

Nak kata hakakkk ni buta fesyen silakan.. haha.. kbai.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.