MAHARAJA LAWAK MEGA 2016 : ENJEN TERSINGKIR DI MINGGU KE-9 ! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

April 06, 2016

MAHARAJA LAWAK MEGA 2016 : ENJEN TERSINGKIR DI MINGGU KE-9 !

12509902 1752722261625977 5492006099044529493 n

Assalamualaikum wbt,

Saja hakakkk nak buat entri selingan sebab dah lama sangat tak update... idea hakakk kosong bebenar tak tau awatnya.... Mungkin sebab cuaca panas plus bilik yang terperap takde tingkap, buat otak jadi tepu -- haihh mungkinlah !

Haaa... Kalau minggu ke 8 takde penyingkiran, tapi minggu ke 8 ada ! Sebenarnya sudah masuk list diorang2 ni... Sesilap depa dah tau dah depa kena singkir... Tapi sebab kontrak kan... Pepaham laa agenda esterukkk (astro).... sebab lawak depa ni makin hari makin best... tak tau laa pulak kot orang lain tengok tak lawak... haha ! 

Ok, pasni aku update minggu ke-10 plak ye... demi memenuhi ruang entri ^_^

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.