Cium Ketiak Pakwe Untuk Buktikan Lambang Cinta

undearm

CIUM KETIAK PAKWE UNTUK BUKTIKAN LAMBANG CINTA |  Assalamualaikum wbt. Pepelik sangat budak sekarang ni... Haha ! Aku sangkakan dekat Malaysia je ramai bebudak bawah umur yang "sakit", rupanya dah merebak ke Indonesia... err... siapa yang sewel sebenarnya ni?? ehhh...

Guys, kalau kat Malaysia ni bebudak obses dengan Kpop, Ravers dan Hipster, kat Indonesia buat gila bila menagih perhatian dengan cari yang ekstrem... Haha... ok.. banyak gelak untuk entri ni.. mahap ye...


1

2

Sebelumnya, perkara sewel yang depa buat adalah tukar baju dengan pakwe memasing dengan hashtag : #tukeranbajupacar ... Tak tahu apa yang berlegar kat akal fikiran depa ni... Seronok sangat ke buat benda bodoh??  Banyak lagi benda boleh buat.....

Haaa -- kira merebak laaa kebodohan2 ini dikalangan budak2 disana.. Tapi lepas tu, satu lagi kebodohan yang depa buat !

3

4

KALAU SAYANG CIUM KETIAK katanyaaaaaa.... 
-
-
-

Amboi... Tapak kaki ibu yang berbau syurga tu sanggup tak cium?? Haih laaa bebudak sekarang ni.... Oh ya, cerita ni famous sampai overseas sana... Dekat Daily Mail pun ada masuk.... Begitu menular cerita tentang kepelikan tapi benar ini.....

Jangan benda sebegini menular ke Malaysia sudahlah ye... Cukuplah dengan segala ravers, hipster dan entah apa2 lagi... Mahapppp aku tak uptodate sangat...... Nak cerita lelebih aku pun ada adik... Nasib baik adik aku tomboy.... Dan takde rasa nak berboyfriend girlfriend....
-
-
-
Aku faham... kekadang bebudak macam engkorang ni bosan bebenar hidup ye?? Mak Abah busy kerja sampai kekadang korang rasa terabai... So nak buat orang nampak engkorang ni wujud, kena laaa buat bebenda sewel cenggini... ye dakk??

Nak hilangkan kebosanan engkorang tu senang je.... »» CUBA BUAT AKTIVITI YANG TAK MEMBOSANKAN INI ! «« Selain daripada jimat duit, korang gak boleh jadikan ianya sebagai rutin daripada buat benda tak tentu arah yang akan memalukan diri di kemudian hari....



Gadis marhaen,
-Tunsha-
Cium Ketiak Pakwe Untuk Buktikan Lambang Cinta Cium Ketiak Pakwe Untuk Buktikan Lambang Cinta Reviewed by Tunsha Ayunie on April 07, 2016 Rating: 5

2 comments

  1. Nak muntah tengok perangai budak sekarang. Banyak benda pelik2 lah sekarang ni contohnya macam saiz pinggang sama dgn kertas A4 & budak2 menari macam sotong. Pelik...

    ReplyDelete
  2. pelik2 bdk zmn skrg..nth dr mana diorg ikut pun xthu la..nauzubillah mntk dijauhkan..kalau ciu ketiak bkti sayang..baik kwen terus baru la betul2 syg

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.