#VIRAL - Kenapa Pengantin Lelaki Itu Nampak Muda? Inilah Sebabnya !

1

Assalamualaikum wbt !

Alkisahnya ada yang mengeji tak lupa juga ada yang mendoakan... Tapi dah nasib, kalau kita 'lain' sikit diluar fitrah, orang akan cerca... Itu biasa... Well... Nak salahkan pun tak boleh sebab of coz laa umat manusia ni ada sikap 'ingin tahu'.. 


3


Mahamat Fitra. 20, menjadi viral di laman media sosial gara2 mukanya yang agak 'babyface'... Ada yang dok pulun tanya kakak dia betul kaa budak Fitra ni umoq 20?? Awat muka muda cenggitu?? Ni hakakkk nak tanya, awat yang ampa dok loqlaq nak pelik dengan muka dia...?? Ciptaan Allah SWT tak cukup baguih ka??

Hmm... Aku yang umoq 26tahun ni pun kekadang orang bebuat tak percaya.... pelik sungguh laaa... Tapi apapun sebenarnya... Fitra ni sama macam aku, ada penyakit... Aku kegagalan buah pinggang tapi Fitra mengalami Talasemia Major yang membantutkan tumbesaran dia...

4

Apapun semoga Fitra dan isteri dapat menjalankan tanggungjawab sepenuhnya dengan baik sebagai suami isteri... Semoga kekal hingga ke syurga... Alam rumahtangga ni payah, bertolak ansur selalu ye... Hakakkkk doakan !!

-Tunsha-

1 comment:

  1. ALLAH MAHA BERKUASA KEJADIAN-NYA DILUAR JANGKAAN KITA.

    ReplyDelete

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)