Kisah Viral Ainan Tasneem ! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

March 13, 2016

Kisah Viral Ainan Tasneem !


Assalamualaikum wbt !

Terlajak perahu boleh diundur, terlajak perbuatan/kata, buruk padahnya... Itu yang jadi kat retissss sesuam ni.. Ainan Tasneem... heee ~ aku teringat dia kata dia taknak jadi retisss.... Tapi nak kata apa... kang kata lelebih, dibilangnya... rezekiii....

Oklah... Apa yang Ainan Tasneem ni dah buat? haaa.... Dia dikatakan telah meluahkan perasaan di Instagram tentang layanan Flight Attendence di  dalam kapal terbang AirAsia... meh lerrr baca sikit luahan Cik Ainan ni ye...

1
2
3
4

Kes ini telah menjadi viral seketika... Dan Ainan Tasneem dah delete pun apa yang dia tulis ni... Emmm... sepatutnya as retisss kamu perlu lebih profesional... Silakan mengadu di pihak atas... Lainlahhh kalau dah mengadu depa buat tak tahu... so bolehlah nak memberontak... kannnnn....


1625546 1062661040423169 568986224564264892 n
Hanya sekadar info... sebelum mengamuk tak tentu pasal, check dulu polisinya... Tapi aku takde laaa salahkan Ainan sorang je... well.. anything can happen pun..... Moga ada pengajaran dari citer retissss ni ye... hakakkk mood masing swing tak tahu laa bila nak stabil...

Musim panas ni... rasa nak marahhhhhhhh je !

2 comments:

  1. haih.. jangan marah marah kak.. saborrr.. btw memang musim panas kaaannn, panas sangat.. :"(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minum banyak air kosong ye hadekkkuuu :)

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.