Inilah Jaket Untuk Kaki Tidur !


Assalamualaikum wbt...

Apa khabar semua?? Mood aku masih swing lagi... entahlah... sejak musim panas ni (walaupun hujan tetap panas) ... aku seperti tak ada mood nak menaip... Otak jadi tepu sangatttttttt..... Puas aku perah otak ni untuk dapatkan idea tapi -- takde ape...

Kurang tidur? Mungkin.. Aku kan on ubat... so badan aku ni kepanasan dia lain sikit... By the way rumah kat Ampang ni tingkap pun takde... sesak nafas aku weyyyy.... apakan daya, hidup menumpang... demand lebih tak boleh...



Sebelum aku merepek lebih panjang, haaaaa !! Korang pernah tahu kewujudan jaket berbantal?? Aku jumpa kat satu page ni.... Bestnya kalau aku ada satu !!



Jaket ini diberi nama Jaket Hoodie, tujuan jaket ini dibuat cuma satu -- untuk bagi keselesaan kepada si pemakai untuk tidur di mana saja... haaa katakan korang joging2 tetiba letih, taraaaa !! Bolehlahhh tido tepi jalan... agagagaga

- Tunsha -
Inilah Jaket Untuk Kaki Tidur ! Inilah Jaket Untuk Kaki Tidur ! Reviewed by Tunsha Ayunie on March 10, 2016 Rating: 5

1 comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.