#SINOPSIS #TRAILER - The Other Side Of The Door: It Was NEVER Meant To Be Opened - Monolog Aku Cuma Di Kiri

February 19, 2016

#SINOPSIS #TRAILER - The Other Side Of The Door: It Was NEVER Meant To Be Opened

other side of door nws

SINOPSIS :
Genre : Horror/Thriller
Director : Johannes Roberts
Stars : Sarah Wayne Callies, Jeremy Sisto, Javier Botet, Sofia Rosinsky, Logan Creran

Satu keluarga bahagia telah bercadang untuk berpindah ke rumah berdekatan sebuah pulau, tapi malangnya sebuah kemalangan berlaku dan terus meragut nyawa seorang dari ahli keluarga mereka, Oliver.

Maria, ibu kepada Oliver berusaha untuk menyampaikan kata2 terakhir kepada Oliver.. Hidupnya jadi agak tertekan dan dia meminta bantuan seorang wanita paranormal di sebuah bangunan yang usang... Di situ, mereka melakukan pelbagai ritual..

Akhirnya Maria dapat bercakap dengan roh anaknya di sebalik pintu rahsia yang ada di bangunan itu.. Maria dilarang untuk membuka pintu rahsia itu walau apapun berlaku tapi kerana degil, dia buka jugak...

Akibat daripada itu, keluarga Maria menjadi lebih kalut...  Jelmaan hantu dan roh Oliver ingin membunuh Lucy iaitu anak perempuan kepada Maria...

Apa yang akan jadi pada Maria dan Lucy? [WATCH TRAILER] The Other Side Of The Door : It Was NEVER Meant To Be Opened

Aku tengok trailer macam best... tuan suami dah promissss nak belanja tengok lepas birthday aku .... hahahhaa... tak jadi aku tuntut jugakkkk...... !!

kbai ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.