MAHARAJA LAWAK MEGA 2016 : SHAKE TERSINGKIR DI MINGGU KE-5 ! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

February 27, 2016

MAHARAJA LAWAK MEGA 2016 : SHAKE TERSINGKIR DI MINGGU KE-5 !



Assalamualaikum wbt !

Salam hari Sabtu... Aku tengah lepak kat Teratak Bonda...Tusebab tak hyper sangat nak menaip blog... ok, aku faham ayat itu sangatlah streotaip --- kah !

Semalam Maharaja Lawak Mega dengan tema 'peribahasa' .. Aku sempat tengok sipi2 je sebab terlalulah penat sampai asyik terlelap... So far ramailah yang berlawak semalam cuma ada ketikanya aku tak faham apa yang depa sampaikan --- macam tak kena je dengan peribahasa..

Shake terkeluar dalam edisi penyingkiran... tapi mereka sebenarnya OK semalam... Ada yang tak lawak semalam --- cumanya yela sebab undi, so tak boleh buat apa...

Aku tak suka kumpulan Shake ni cuma dua ; Suka menjerit & syok sendiri...

Sekian entri pendek dari hakakkkk yang gojessss gilerrr !

3 comments:

  1. Dah agak dah. Bos pon tak best sangat semalam. Hambar la tahun ni punya MLM.

    ReplyDelete
  2. Takpelah.. moga berpeluang lagi utk lebih mantop di tahun2 mendatang, in shaa Allah...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.