Chacha Maembong Happy Makan Makanan Yahudi - Tunsha Ayunie Punya Belog

February 25, 2016

Chacha Maembong Happy Makan Makanan Yahudi

Chacha

Assalamualaikum wbt!

Aku bukan minat sangat dengan adik-beradik Maembong ni... Lakonan depa kayu sangat lepas tu tergedik2 lebih... Tapi tak boleh nak komplen gak sebab itu kan attitude..

Chacha atau nama sebenarnya Siti Aishah (kemain sedap nama kau!) adalah adik kepada Emma Maembong yang dah lama menceburi bidang seni tapi yang lagi femes adalah kakak dia... Chacha ni sama laaa dengan si Emma tu jenis masuk air (gila2 arr perangai)... haaa aku part gila2 diorang ni aku boleh terima sikit kot...

Haaa nak bagitau ni.... Chacha ada rahsia untuk kekal cergassss sepanjang hari walaupun dia dalam keadaan sibuk... Tapi jangan terkejut bila --» CHACHA MAEMBONG HAPPY MAKAN MAKANAN YAHUDI ! .... Chacha.. Chacha...

Apapun, kita tak boleh halang sesiapa atau mengutuk apa yang depa makan as long benda tu halal... Entah... aku pun kekadang skip gak dari puasa aku terhadap makanan yahudi ni... Kekadang tekak teringin gila sampai tak boleh kontrol... tapi tak selalu laaa... ni dah berapa bulan dah pun aku tak beli...

Sekian.

4 comments:

  1. huhu.

    adik ke 5 dia jdi org indon.. hehe

    ReplyDelete
  2. aku makan je ... mcd ke ape ... hmm entah la

    ReplyDelete
  3. Hehehe... akak pun kadang-kala terlepas! Yalah tetiba keinginan nak makan burger tu wujud. Maka dengan kadar segera akak terlupa hal-hal boikot memboikot ni!

    ReplyDelete
  4. Tapaya nak cakap MCD. Kat daphr, barang nestle belambak.. haa.. belum kira barang palmolive, colgate, j&j, windows.. semua tu yahudi.. haa.. cemana. Saya elak sebolehnya. Mana yang xde substitute tu.. telan n guna jugakle. Hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.