Bukit Yang Wajib Untuk Para Pendaki


Assalamualaikum wbt !

Daki ?? ewwww...
Haha ! Takde laaa... selalu sebut hiking.. tapi bila tengok perkataan mendaki ni, terbayang daki di badan pulak dah... keh !

Apa bestnya mendaki ni uolss?? Boleh share??

Pakcik aku memang hobi dia mendaki gunung... Sanggup tak join event lain sebab hobinya itu... Aku teringin jugak sebenarnya... Sebab boleh tengok dunia yang luas terbentang kan?? Untung sangat bagi korang yang mempunyai stamina yang kuat untuk mendaki ni..

Aku memang tak mampu!

Untuk korang yang memang kaki hiking ni...  ADA 10 BUKIT YANG WAJIB KORANG PANJAT TAU ! Dah alang2 nak menjelajah kan... kasi khatam 10 bukit ni dulu... atau... korang dah pernah panjat bukit2 ni??

Apapun... bagi aku ini aktiviti yang sihat... Sambil senaman keluarkan peluh... Sambil menghargai segala ciptaan Tuhan yang banyak ni.... Aku mampu tengok langit je... SubhanAllah !

Sekian.
Bukit Yang Wajib Untuk Para Pendaki Bukit Yang Wajib Untuk Para Pendaki Reviewed by Tunsha Ayunie on February 19, 2016 Rating: 5

1 comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.