Border's Tea Rawang - Monolog Aku Cuma Di Kiri

February 10, 2016

Border's Tea Rawang

2016 01 31 12 06 38 1

BORDER'S TEA RAWANG | Aku tak tahu bilamasa wujudnya Border's Tea ni... rupanya dah macam cawangan... Aku hanya mendapat tahu masa baca whatsapp Happy Family... Lia mintak mama belikan... Terpinga gak aku... apakebendanya Border's Tea??

cats

Rupanya.... Air teh yang dicampur dengan pelbagai perisa... Korang boleh pilih antaranya Mocca, Cappucino, Coffee, Milk Tea, Strawberry dan macam2 lagi... Tapi for the first time of course laa aku pilih Cappucino memandangkan itu memang aku punya favourite drink..

Rasa dia camne?? Okk.... Untuk cawan besar yang boleh buat hakakkk bloated itu, sehingga ke titisan akhir rasa sedap... Cukup rasa manis dia... Yelaaa kekadang bila kita hold minum air tu... ais dia cair rasa tawar kan... tapi tidak untuk Border's Tea ni... Ini kira review kali pertama lah ye....

2016 01 31 12 06 45 1
Ini harga2 di Cawangan Border's Tea Rawang

So sesiapa rasa nak cuba... Yang area Rawang tu hakakkk kepilkan info2 sikit...

Address : Borders Tea Rawang B-23, Jalan Reef, Persiaran the Reef Rawang
Open : 11.00am-8.30pm (Closed every Monday)
Call : 012 3082454/0123650414

Sekian. Kbai ~

1 comment:

  1. wow nampak cam best pula borders tea tu..kat sini tak ada lagi..kalau ada nak juga minum.. huhu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.