February 03, 2016

AZWAN ALI NAK BERTUNANG?

Alkisahnya aku dah lama tak blogging... alih2 celik mata kita borak pasal gosip je laaa ye.... Aku berapa hari ni lepak kat Teratak AyahandaBonda nun di Rawang... ada je Unifi kat rumah tapi sebab niat nak balik tu just nak lepas rindu kat famili, maka aku abaikan lah kejap hobi aku ni...

image

AZWAN ALI NAK BERTUNANG || Rajin sangat pulak nak edit... Ok laa... back to basic... Aku baru ada chance nak bebelek IG Uncle Diva feveretttt aku ni.... ntah kenapa suka sangat stalker dia walaupun kekadang ayat lahar dia tu melebih sangat... kennnnnnnn.....

... Tapi uolsss... hakakkk nak bagitau ni.... Kecoh dalam IG Diva yang beliau mahu bertunang..... Alhamdulillahhhhhhhhh syukur !! Sebab hakakkk tak suka nak baca komen asyik cakap Diva AA ni sutun... Tak baik tau.. heppp !!

Ehh... mana aku tahu?? Haaaaa Diva AA sendiri yang upload video... katanya beli kain French Lace untuk tunang... Siap upload video sipi2 bakal tunang.... jejejenggggg... Adakah ini propa?? atau kenyataan... sama2 laaa kita tunggu....

Apapun... Moga dipermudahkan semuanya ye Uncle Wan... ai is minat Azwan Ali ni dari zaman kanak2 lagi... umur baru 7-8 tahun time tu...  orang layan kartun... aku layan muzik2... maklumlah... membesar dengan arwah opah.... mana gheti tengok citer kartun... Doraemon je punnnnnn.........

Cheeersssssssss....kbai !

5 comments:

  1. Apapun...semoga segalanya dipermudahkan dan bukan setakat mencari perhatian...

    ReplyDelete
  2. harap bukan propa nk publisti murahan

    ReplyDelete
  3. Salam singgah!

    Akak tak berapa berkenan dengan diva seorang ni tapi kalau ada berita terhangat tentang dia, sibuk juga nak kepohci. Standardlah tukan, dik. Bab-bab gosip orang yang kita tak suka ni memang suka betullah!

    Errr...betul ke dia nak bertunang? Kalau kahwin teruskan senang. Barulah banyak dapat tajaan. Apa-apa pun harapnya benarlah bagai dikata yang dia betul-betul nak bertunang!

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd azwan niat yg baik tu pasti Allah permudahkan...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.