January 23, 2016

Streamyx Atau Unifi... Mana Lebih Laju??

maxresdefault

STREAMYX ATAU UNIFI | Aku sejak abah guna P1max... kalau aku balik Rawang memang aku malas gila nak guna... Kekadang tu guna laaa tapi dia punya lembab.... aku rasa siput babi lagi laju kot... haha !

.. Last week aku balik.... gatal jari nak guna internet.... slow gilaaaaaa..... Lepas tu adik kecik aku tanya arr... "... Laju tak internet??" ... aku pelik arrr.... laju kebenda... sama je lembab... Then aku diberitahu depa dah tukaq internet ke Unifi.... cehhhh diam2 ja ampa....

Kat rumah mertua aku still pakai Streamyx.... apa yang aku nampak.... Streamyx ni dah tak laju macam sebelum2 ni.... Baru bayaq pun sama.... Nak download apapun tak best.... Back to Unifi, masa aku guna Unifi tu... download yang kita kena tunggu 1 jam baru settle dengan menggunakan Streamyx... dengan Unifi, tak sampai 5 minit pun... So aku kembali obses sampai rasa taknak balik Ampang dah... huhu

Tapi kalau korang kaki tengok movie online... Korang boleh baca ni Korang Akan Enjoy Sangat Tengok Movie Dengan Menggunakan Benda Ni..!! 

kbai.

4 comments:

  1. Mmg unifi berbeza dgn streamyx ..unifi lg laju n mhal sikit :!

    ReplyDelete
  2. Memang betul unifi memang laju, harga pun mahal.

    Saya guna streamyx je kat rumah, yakni yg 1gb sahaja, RM98.

    ReplyDelete
  3. semestinya unifi lg bagus drp stimix.. mmg klo donlod lg cpt .. sy pn kt umh pki unifi..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.