Pensil Warna Menggamit Kenangan

Pengiriman gratis Jerman Staedtler LUNA 24 warna

PENSIL WARNA MENGGAMIT KENANGAN | Hari ni semua dah start sekolah, seronok tengok adik2 darjah 1 yang memulakan persekolahan... teringat lagi disaat aku masuk sekolah, mama abah akan teman sampai habis waktu... kemainlah risau...

Bila depa balik, mulalah hari ni risau nak nangis kat sekolah.. maklumlah tak tahu berdikari... hihi.. itu memula je laaa lepas tu ok.. lagipun aku dulu sekolah tadika dekat sangat dengan rumah, then darjah 1&2 kat convent so takde apa nak dirisaukan sangat, in fact mama abah risau pasal sakit aku je sebab aku kerap pengsan dulu...

NAK TAHU?

Mama suka belikan aku pensil warna Luna.... and aku memang minat mewarna dulu... kalau tak Luna mesti Faber Castell... masa tu tak kenal erti nak berlagak lagi.... hahahaha..... padahal siapa guna dua jenis pensil warna ni mesti dah dianggap KAYA dah.... cehhh

Apapun... kenangan zaman sekolah memang indah, lagi2 masa awali persekolahan.. yang kita kenal hanya kawan2.... bukan soal hati dan perasaan, kan? 

kbai.
Pensil Warna Menggamit Kenangan Pensil Warna Menggamit Kenangan Reviewed by Tunsha Ayunie on January 04, 2016 Rating: 5

5 comments

  1. ASSALAM KENANGAN ZAMAN SEKOLAH YG KEKAL DLM INGATAN KAN TUNSHA...

    ReplyDelete
  2. Akak dulu masa sekolah pun pakai luna jugak..tapi tak de la orang kaya pun..pakai luna pun sebab kat kedai memang pensil warna jenama tu je yng ada.nak tak nak kena beli la.tapi sekotak tu kongsi dengan adik.nanti dia nak guna datang kelas akak ambik pensil warna.kadang2 akak yang pi kelas dia....heheh...

    ReplyDelete
  3. dulu kalau dapat pnsel wrna yg ade 24 batan sekotak tu, bangga bebenor

    ReplyDelete
  4. minat mewarna rupanya. hihi. kenangan waktu kecik2 dulu mmg superb kan. ^^

    ReplyDelete
  5. dulu2 mmg luna la glemer ...skrg ni aku beli yg murah2 je kat anak ...sokmo kotak kosong die bawa balik ..stress

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.