January 25, 2016

Penggemar Dessert.. Inilah Instagram Yang Harus Korang Follow !

macaron

INSTAGRAM YANG HARUS KORANG FOLLOW | Masa aku pergi makan kat The Manhattan Fish Market dulu, staff dia cakap kat aku... "Perempuan dengan dessert tak dapat pisahkan... Apapun mesti wait for a dessert!"... The thing yang aku memang tak tahu sambil buat muka blur... tanya pada hati... "Ye ke?".. Sebab apa tau... Sebab aku takdelaaa attract sangat dengan dessert... Aku lebih suka makan main course atau yang heavy2... Dessert sekadar kalau teringin sangat....

Guys... walaupun manis tidaklah begitu elok sangat untuk tubuh badan... tapi kekadang membawa kebaikan jugak ... contohnya...

  • Boleh melindungi daripada terkena strok..
  • Ada pulak kajian yang mengatakan ambil dessert sebagai sarapan pagi boleh menurunkan berat badan... errr... MUNGKIN !
  • Menstabilkan tekanan darah rendah..
  • Korang akan mendapat tidur yang lena !
Itu hanyalah sebahagian fakta... korang yang suka dessert ▶MEMANG WAJIB FOLLOW INSTAGRAM NI ◀ .... Aku yang tak minat dessert ni pun jatuh cinta.... warna warni sangat sampai nafsu serakah mula membisik2.... eceyyyy

oklah... salam Isnin !

1 comment:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.