Keputusan Pemenang Juara Parodi 2015 - Tunsha Ayunie Punya Belog

January 23, 2016

Keputusan Pemenang Juara Parodi 2015

Juara Parodi

KEPUTUSAN PEMENANG JUARA PARODI 2015 | Akhirnya berakhir sudah pertandingan Juara Parodi 2015... Aku sebenarnya tak puas hati sebab tak dapat tengok Black Dot Chey buat persembahan... Bagi aku Kobis Pedas tak kelakar manapun tapi mungkin rezeki diorang selepas Pak Yus pergi mengadap Illahi...

Ini adalah pemenangnya :-

juara

Juara
Kobis Pedas

Naib Juara
Abang Face

Tempat Ketiga
Selamber Blur

Tempat Keempat
Juri

Tempat Kelima
Righthanded

Persembahan Terbaik
Abang Face

Lirik Terbaik
Abang Face

Vokal Terbaik
Juri

Juara Pilihan Peminat (SMS Tertinggi)
Kobis Pedas

SS Web Flower Divider

 ☛ Juara memenangi wang tunai berjumlah RM300,000.00 beserta trofi.

Finalis masing2 memenangi wang tunai berjumlah RM 20,000.00 beserta trofi.

SS Web Flower Divider

Berharap sangat kalau ada tahun depan mohon ambik pengacara yang lebih profesional yang pasti plssss laaa bukan Najib Ali... rimas tau tengok cara dia punya pengacaraan... Dina pulak asyik tersasul je setiap episod... Rasa tak enjoy nak tengok......................

Apapun, tahniah kepada pemenang... !

1 comment:

  1. saya tak port sangat perkara ini..tapi rasanya macam best je..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.