#JuaraParodi - Peserta Yang Tersingkir

hqdefault

#JuaraParodi PESERTA YANG TERSINGKIR | Lambat sikit update sebab beberapa hari ni memanglah takde mood nak menaip... asyik takde mood je aku ni... maklumlah hormon tak menentu... kejap macam ni kejap macam tu... heh !

hqdefault1

So peserta yang tersingkir haritu adalah Skru, Senaman dan Cuba Teka.... dissapointed jugak laa sebab aku memang selalu tunggu kumpulan Cuba Teka ni... not because of Tomok laaa cuma aku rasa diorang best....

Oh yaa... lagi 7 kumpulan akan bertanding pada konsert separuh akhir... So after that ada penyingkiran lagi laaa kot untuk bertanding ke konsert akhir.... aku tak sangka pulak aku boleh follow cerita macam ni... dulu aku bolayan je ~~~

kbai.

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)