Gadis Berumur 14 Tahun Yang Hilang, Ditemui Bersama Teman Lelaki !

10

GEMPAR SATU MALAYSIA KENA PRANKKKK !! Dengan budak umur 14 tahun pulak tu... kau mampooooooo?? Memula memang aku dah agak, and rakyat Malaysia yang lain pun boleh agak yang budak ni lari ikut jantan, tapi sebab rakaman audio yang tersebar... menguatkan lagi kepercayaan yang budak ni diculik !

MUKADIMAH - Aku pun pernah lari dari rumah...pernah... bukan tak pernah... masa tu umur 22 tahun... hampir jadi kes polis cuma tak masuk YV je... aib sebenarnya nak cerita ni... cuma pengalaman mendewasakan aku.... aku tak kata apa aku buat tu betul, tapi aku tak gamaklah nak buat apa yang budak ni buat.... in fact mak aku tahu aku keluar dengan siapa... cuma silap aku, mak aku call aku tak jawab... ok memang silap aku...

10152645 1283600168332929 2783147821929390897 n

Sejak Ahad lalu, Nur Amirah Athirah. 14 tahun, menggemparkan rakyat Malaysia apabila rakaman audionya menjadi viral... kononnya dia diculik oleh van putih, mulut diikat dengan kain, hampir kena jual and bla bla bla... of coz netizen yang prihatin akan jadi risau kan..

-- tapi aku pelik gak... in case aku kena culik, henpon kat aku opcoz aku call pak polisi sebab depa boleh terus detect kat mana aku ada.....

Aku pun ikut sedih laa tengok kakak dia teriak cerita pasal kehilangan adiknya itu... tapi Amirah telah dijumpai bersama teman lelakinya dekat stesen minyak... hmm... hmm.. hmm... dikatanya mahu kebebasan.... hmmm... 

Takut Anak-Anak Leka Dengan Dunia??

Cuma nak bilang, aku umur 14 dulu, nak naik bas pun takut2... salah naik bas dah meraung... hahaha ! aku pun taknak lah hentam sangat budak ni... akan datang pun kalau ada rezeki aku akan ada anak... macam mana pulak kalau anak aku pun bercita2 jadi pelakon macam budak ni?? tak ke naya?? dah lah sekarang ALLAH bayar cash je...

Ambil perkara ni sebagai pengajaran dik,.... satu Malaysia sumpah seranah mak awak tau... kesian mak awak :)

kbai
Gadis Berumur 14 Tahun Yang Hilang, Ditemui Bersama Teman Lelaki ! Gadis Berumur 14 Tahun Yang Hilang, Ditemui Bersama Teman Lelaki ! Reviewed by Tunsha Ayunie on January 01, 2016 Rating: 5

3 comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.