Fizo Omar Tidak Tahan Restoran Dikritik




FIZO OMAR TAK TAHAN RESTORAN DIKRITIK | Kecoh jugak la kat Beautifulnara pasal kisah ni.... rupanya bukan Beautifulnara je, Mstar pun.... ehhh apa laaa... mukadimah macam cerita gempak sangat je...

Hihi... siapa tak kenal Fizo kan?? Dulu dia antara retissss yang menjadi pujaan bebudak sekolah... hensem dan sadoooo kan?? tapi hakakk takde laaa minat.... Haaa baca kat Beautifulnara tadi, Fizo ni sentap sebab restoran dia kena komplen dengan blogger femes, UZU... agagaggagaa aku nak tergelak jap....

FIZO OMAR. Dia ni kan memang kaki sentap & tak boleh di-kritik... Dulu kes tudung wife dia si Mawar pun dia sentap gak... asyik nak sentap je kerja.... apa ni bro...??

Orang nak berbisnes, awak nak berbisnes... tapi tak boleh terima kritikan, SO?



Aku baca jugak review yang dibuat oleh Uzu (Kisah Emas Putih) ... takde laaa hentam kromo je... aku pun setuju bila tengok gambar menu tu... kalau aku pun terkial2 jugak nak pilih... So, kira oklah orang buat review free kan?? So orang kenal restoran awak..... kalau tak, aku pun tak tahu Fizo Omar ada restoran.... hahahahhaa.. ok tu je nak taip... kang lelebih takut ada yang sentap lagi...

kbai.
Fizo Omar Tidak Tahan Restoran Dikritik Fizo Omar Tidak Tahan Restoran Dikritik Reviewed by Tunsha Ayunie on January 08, 2016 Rating: 5

1 comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.