Buruk Pun Boleh Jadi Cun ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

January 12, 2016

Buruk Pun Boleh Jadi Cun !



BURUK PUN BOLEH JADI CUN | Siapa yang taknak cantik uolssss.... aku pun nak cantik gak tapi bila cakap dengan husband aku... dia kata aku memang dah cantik.... okkkk aku admit ! aku memang cantik tapi part gigi je aku tak boleh terima... rabakkkkk..... jarang2.... cuma bersyukur sebab masih ada gigi dan boleh senyum dengan confidentnya !!

Nak jadi cantik?? --» CUBA JADI CANTIK DENGAN 6 TIPS INI !

Zaman sekarang ni senang sangat nak nampak cun... tacap2 sikit.... pakailah apa2 yang patut... and ..... yang PALING PENTING .............. Confident level kena tinggi... selalu orang yang kurang cantik ni mengalami perasaan rendah diri yang amat sangat.... macam aku jugak laaa... tapi dah suami puji hari2 dok cakap aku comel je... maka aku pun confident mendepang dada ------

kbai !

6 comments:

  1. SEMUA WANITA DILAHIRKAN CANTIK CUMA PERLU YAKIN DIRI.

    ReplyDelete
  2. betul. sekali confident haha tak heran dah org nk ckp apa. hahaha bestnya akk ada husband gitewww :p hihi.

    and ye, makeup mmg boleh buat kita jd lg cun and confident hihi

    ReplyDelete
  3. tp jgn over konpiden plak ..sakit mata aku tengok sorg minah ni .. nk kate cun ... tak cun sgt ... tp boleh la lawa jugak ... tp over konpiden diri lawa sgt ...terlebih cun ... jd taha pe2 aku tgk die ... pesepsi pertama aku tgk de ... jangoknye ... gitu la ... over plak dlm berdandan

    ReplyDelete
  4. Nak cantik perlu ada label ye dik..hihi..

    ReplyDelete
  5. sekarang..mcm2 blh buat utk cantik..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.