[WAJIB "TRY"] - Laksa Paling Sedap Di Malaysia - Monolog Aku Cuma Di Kiri

December 03, 2015

[WAJIB "TRY"] - Laksa Paling Sedap Di Malaysia

marks 5

[WAJIB "TRY"] - LAKSA PALING SEDAP DI MALAYSIA | Everybody love laksa... hahhh gittewww kata omputeh gamaknya... aku pun penggila laksa sebenarnya... cerita pasal laksa aku teringat kak suria lekit tu.. rajin bebenau dia masak laksa.... 

Aku waktu single dulu rajinnnnnnnn gak buat asam laksa chinese style yang aku derhakakan banyak jugak laa awas-awasnya (awas-awas tu macam bahan-bahan lah ye.. ) ... aku suka maska kuah laksa bubuh potongan nenas... kuah laksa tu akan jadi manis je... oh ye, lagi satu aku masak guna sardin tin... eh terliur pulak pepagi menaip pasal laksa....

Yang gila laksa macam aku... lelagi yang tinggal kat Malaysia ni... korang tersangatlah WAJIB mencuba  PENGALAMAN MAKAN LAKSA PALING SEDAP DI MALAYSIA ni... macam arwah opah aku cakap... tak kata jakun dek orang nanti... so far semua laksa aku dah penah rasa... semua pun aku suka.....

psttttttttttttt.... bihun makan dengan kuah laksa pun marvelessss uolssss ~

3 comments:

  1. singgah bw sini.. :)

    jemput join segmen shawal.. ^^v

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete
  2. aaaaaaaaaa qila suka gila laksa aaaa

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.