December 20, 2015

SINOPSIS - Kubur Berdarah di Astro Ria

12249860 10203947459287125 8370796836793630340 n

KUBUR BERDARAH | Mengisahkan tentang seorang gadis bernama Sakinah yang telah dirogol beramai-ramai oleh sekumpulan lelaki.. Sakinah kemudiannya ditanam hidup-hidup oleh perogol-perogol tadi. Roh Sakinah yang tidak tenteram telah menghantui kehidupan mereka yang membinasakan kehidupannya...

Emm... dari trailer aku perati cerita ni ada copycat cerita Thailand, The Art Of Devil .. cuma aku tak sempat tengok kat TV sebab semalam aku collapse habis... bengang gak laaa... 

By the way.. cerita ni bukan seram tapi lebih kepada ngeri dan memang memerlukan kekuatan mental... sama laa macam cerita The Art Of Devil tu.... dalam Kubur Berdarah, roh Sakinah tadi benar2 psiko.... selalu kita tengok hantu kacau orang... ini siap gergaji. tukul bagai... cuma aku tak pasti sama ada scene dia nampak realistik atau tak macam filem Thailand tu..

Nanti aku dah tengok, aku review ye... :)

4 comments:

  1. hmm ngeri kisahnya ya...takut juga nonton sorang2 kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha memang suka tengok cerita camni kak.... lagi ngeri lagi suka... heeee

      Delete
  2. Akak jarang tgk cerita seram. Selalu tgk cerita romantik :D

    ReplyDelete
  3. Act cerita ni ala2 i spit on your grave....dan the art of devil tu lain sikit la...kalau the art of devil tu lebih kepada bomoh2 mcm tu...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.