TAHNIAH ! Siti Nordiana Menjuarai Gegar Vaganza 2015 ! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

December 14, 2015

TAHNIAH ! Siti Nordiana Menjuarai Gegar Vaganza 2015 !

12376057 10203924064662274 653283998916396274 n

TAHNIAH ! Siti Nordiana Menjuarai Gegar Vaganza 2015 | Seperti yang dijangka, kemenangan adalah milik Siti Nordiana... ada yang kata kemenangannya berdasarkan simpati kerana Nana ibu tunggal tapi bagi aku, sememangnya Nana layak menang kerana setiap minggu lagu yang diberikan mencabar vokalnya...

---- aku setiapkali dia buat persembahan, aku yang ketaq lutut... rasa macam aku pulak ada atas stage tu.. macam Datuk Ramli M.S cakap laaa... bukan senang nak bawak sampai not "F",,, Ziana Zain je pun dah F-Sharp... #koMAMPOOO?? katenyeee... haha !

Berikut adalah hadiah bagi Naib Juara hingga pemenang tempat ke-6 :-

Naib Juara
(Farahdhiya)
Wang Tunai RM50,000 - Pakej Percutian - Trofi GV

Tempat Ke-3
(Ezad Lazim)
Wang Tunai RM30,000 - Pakej Percutian - Trofi GV

Tempat Ke-4
(Nassier Wahab)
Wang Tunai RM15,000 - Pakej percutian - Trofi GV

Tempat Ke-5
(Acong Sweetchild)
Wang Tunai RM10,000 -  Pakej Percutian - Trofi GV

Tempat Ke-6
(Haiza)
RM5000 & Trofi GV



Siti Nordiana telah membawa lagu Putus Terpaksa nyanyian Ziana Zain pada konsert terakhir tadi, dan pada persembahan kedua lagu Awak Kat Mana nyanyian Taufik Batisah , yang dinyanyikan bersama Acong Sweetchild... Nana betul2 all out tadi ! hakakkkk menggigil tengok.... tapi Nana boleh nyanyi watlekkk watpisss je....

Nana membawa pulang hadiah berbentuk :-
  • Wang tunai RM100,000
  • Pakej Percutian ke Madrid, Sepanyol
  • Sebuah single terbitan Astro
  • Trofi GV
SITI

Selain itu, Nana juga memenangi persembahan terbaik dan membawa pulang RM5,000. Tahniah Nana ! Memang kamu layak untuk menang sebab nampak kamu memang nak menang dan membuka mata dunia.... Semoga makin bercambah rezeki kamu diluar nanti --- tahniah juga pada pemenang yang lain :)

GEGAR VAGANZA 2015 KINI----------- DITUTUP !!

7 comments:

  1. pttnye aku copy komen aku kat semua blog yg cerita pasal GV ... hehehe
    tak la penat aku nk retype ... keh keh keh
    tahniah nana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhahaha kau pun rajin sangat komen siapa suruh?? wah berlagaknya aku...wakakakaa

      Delete
  2. comel Nana.. eheh mmg dia layak menang =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulaaa... muka dia berubah sikit je sebelum & selepas kawin... tetap nampak comel... tak sangka dah 3 series umur dia..

      Delete
  3. TAHNIAH SITI NURDIANA...SYUKUR ALHAMDULILLAH REZKI GEGAR VAGANZA MILIKNYA KALI INI.

    ReplyDelete
  4. masa Nana mula2 jadi penyanyi, ramai yang komen kata dia nak tiru Siti..kesian dia.tapi memang dia power..bukan calang2 orang boleh bawak lagu putus terpaksa, silap gaya putus urat tekak...hehe.tahniah nana! you deserve it!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.