December 22, 2015

Penyesalan Kerana Tidak Sarapan Pagi




[WAJIB BACA] : PENYESALAN KERANA TIDAK SARAPAN PAGI | MORNING !! SELAMAT PAGI !!  DAH SARAPAN?? Siapa yang tak suka sarapan?? ehhh ada ke?? Bukankah rakyat Malaysia suka makan?? Haha....  ok jokes.. sebenarnya sarapan pagi ni penting... yela... bangun2 pagi dah nak buat kerja... kalau korang tak pergi office atau kerja kat luar pun, sekurangnya mesti kena kemas rumah, masak, basuh baju, sidai baju, haaaa lipat baju... cehhh itulah rutin seorang surirumah....

Korang boleh pelbagaikan sarapan atleast bancuh milo dengan sesudu oat ke, nestum ke... alaaaa sekarang instant pun banyak jugak kan.... Aku dulu masa single, aku suka goreng telur mata kerbau, letak kicap tamin, cicah makan dengan roti tak pun beli je instant garlic butter , bakar roti lepas tu sapu atau sapu sebelum bakar.... haaa itu aku laaa... minum dengan kopi pearl kacip fatimah... ok settle...

--- Tak pun, makan buah ajeeeeeeeeeee... janji perut diisi..

Sekian.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.