Pemilik Kicap Tirana Nak Saman Azwan Ali ! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

December 30, 2015

Pemilik Kicap Tirana Nak Saman Azwan Ali !

2

KICAP TIRANA NAK SAMAN AZWAN ALI | Amboiii kooooooo.... dah lama tak menaip, sekali menaip cerita retissss je lah ye... maklumlah... idea berkurang sejak lupa ingatan ni.... entah ubah salah dos ke apa tak tahu laaa yang buat hakakkk sakittttt memanjang...

               back.to.basic.

Haritu baca kat blog Kak +Diana Rashid  , katanya Aznil Hj. Nawawi nak saman Diva Azwan Ali kiteeee... amboiiii berani kau nak saman diva ye?? aku bukan alert sangat kisah depa ni sebab dari dulu pun depa tak sefahaman.. sat tu nampak ok, sat lagi tak ok balik... biasalah... krisisssss retissss.... macam tak faham..... tak kacau hidup aku pun, its ok... gaduh la situ...

azwan

... Ni kisah kicap, aku baru lah baca tadi sebab aku ni pun fans of stalkers kepada diva kita sorang ni... entah.. rasa terhibur je.... sekali tu nampak komen, pemilik kicap Tirana nak saman Azwan Ali kalau masih dok provok iklan kicap depa....  siap buat video bagai.... tapi biasalah diva kita kan.... mana tahu erti gentar.....

Bagi pihak Kicap Tirana.... bila iklan anda ditayangkan di public, penonton berhak buat kesimpulan... anda tak patut jadi macam ni ▶ HIDUP ZAMAN MODEN TAPI TETAP KUNO ◀ , tapi bersangka baiklah, mana tahu dengan provokasi Diva AA maka nanti ramai yang beli kicap anda... kannnnnnnnnn.....

sekian protttprettttt dari hakakkk gojessss yang gonjeng !

5 comments:

  1. tak habis dengan kontroversi mamat sorang ni

    ReplyDelete
  2. Kalau bagi kritikan membina takpe jugak. Just bagi contoh, kamu masak makanan pastu anak anak dok mencarut sebab makanan tak sedap. Kita mengkritik biar membina. Bukan menjatuhkan dengan kata kata cemuhan. Ada beza di situ. Bila Azwan Ali ditegur (tak mencemuh, cuma ditegur) pun dia berasap satu badan. Tapi bila tuan punya badan yg mencemuh, sikit pun tak jaga sensitiviti org lain. Kalau saman tu boleh menegakkan keadilan, saman je la. Memang patut pun

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.