Kenapa Tak Boleh Ping Entri Dekat Facebook?


Morning !

Harini aku tension.... dari lepas subuh aku dok godek mencari permasalahan yang berlaku pada aku... rasa nak nangis... stresssssssssss sangat... aku rasa betul2 stressss tau sebab Facebook sudah mengguriskan perasaan aku....

AKU TAK BOLEH POST LINK ENTRI !!!

--- sama ada di group, page ataupun timeline aku sendiri..... apsal ye??

cats
Asal aku post je dia keluar error macam kat atas ni.... puas aku menggodek secukup rasa.... tak tido sampai pening nak muntah dibuatnya... morning sickness terus tau !

Sesiapa tahu macam mana nak manage... tolonglah... aku dah ikut semua step... dah scan virus bagai... tapi aku tak jumpa jalan pulang :( aku betul2 sayang Facebook aku ni... dah sama umur budak tadika dah.... (nangis tekap muka)

Kenapa Tak Boleh Ping Entri Dekat Facebook? Kenapa Tak Boleh Ping Entri Dekat Facebook? Reviewed by Tunsha Ayunie on December 03, 2015 Rating: 5

3 comments

  1. kadang- kadang kena hati2 godek FB..akak pun dah x boleh ping ebtry secara pukal dah...

    ReplyDelete
  2. kak pun sama ..dh xboleh nk share kat fb n3 bllog.. kak share dgn copy link saja.

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... tunsha,

    naper lak tak boleh ping artikel tu...

    mselim3

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.