Kenapa Doktor Bodoh?


KENAPA DOKTOR BODOH? | Aku tak pasti aku nak taip apa untuk entri aku ni.... aku masih dalam mood down lepas Is jumpa Pakar Ortopedik haritu... aku sakit hati bila doktor tolak Is jumpa pakar itu dan ini... langsung takde kelonggaran.... dia ingat gamaknya Is tu boleh jalan macam biasa kot....

Masa masuk bilik doktor tempoh hari... dengan muka yang cukup meloyakan dia tanya Is... ❝ Kenapa rusuk awak kedepan?? ❞ Is pun explainlah yang tulang belakang dia patah.... etc etc... lepas tu aku bagitau doktor yang badan Is memang tak boleh straight macam orang normal sebab kalau straight nanti dia jatuh sebab tak dapat imbang...

Doktor tu boleh paksa dan memaksa Is untuk luruskan badan dia... ehhh apa ke bodoh sangat?? tak pepasal Is terkial2 nak bangun balik... lepas tu dia cakap kat Is..

.. Ehh takut pulak saya tengok cara awak bangun.... ❞ jari tengah untuk awak lah doktor ! -,,- waktu menaip ni memang dah hilang rasa sopan aku....

seriously, as wife, kau akan rasa bengang bila suami kau yang tidak upaya diperlakukan begitu.. nampak masalahnya kecik but its quite annoying ! aku tak boleh tahan --------

Tunggu awak berjam hanya untuk tengok muka awak yang mengjengkelkan?
Mintak tolong tapi awak tolak kami kesana kesini?

TERIMA KASIH !!!

Kenapa Doktor Bodoh? Kenapa Doktor Bodoh? Reviewed by Tunsha Ayunie on December 09, 2015 Rating: 5

11 comments

  1. Doktor tu x pernah jumpa pesakit ker?..Kompius Mak..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak lagi kompius nokkkk.... hahahha ! kan?? apa punya doktor ntah laaa.... pakar pulak tu..

      Delete
  2. So annoying kan kalau kan kalau dpt doktor mcm tu... Cikla dgr pun geram...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah Ciklaa... kita ni lagi lah geram.... sebab kita yang kena.... huhu

      Delete
  3. Cikla Ada tag awk tau.. Kalau free joinlah..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  4. doktor pun xfhm masalah org sakit mmg berat tu...dia ingat saja2 ke org suka2 nk sakit...sedih sedih..

    ReplyDelete
  5. alahai .... sedih betui klu dpt doktor mcm tu .... masa yg bereja dibuang mcm tu klu dpt doktor yg mcm tu

    ReplyDelete
  6. Bangang nya dia omg sabar qila sabar. ugh.

    ReplyDelete
  7. la..dah kenapa dengn doktor tu.?dia tanya dan cakap macam dia tak tahu nak buat apa dengan pesakit tu.Memang ada temujanji kan??pelik nya..

    ReplyDelete
  8. doktor pun bukan bijak dalam semua perkara termasuk bidang dia sendiri.. tu hakikatnya

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.