#FOODREVIEW | D-Wok - Resepi Nasi Kak Wok - Tunsha Ayunie Punya Belog

December 16, 2015

#FOODREVIEW | D-Wok - Resepi Nasi Kak Wok

2015 12 16 03 14 12 1

D-WOK , RESEPI NASI KAK WOK | Ini sama sekali bukanlah entri resepi... Nasi Kak Wok ni memang tak asing lagi kot bagi orang Kelantan... aku tahu pasal nasi kak wok ni lepas kawin... tapi tak pernah makan... sebab jauhhhhhhhhhh... maklumlah tuan suami takde kereta masa tu....

-- dah ada kereta, lesen L je baruuuu...
-
-
-
-
Berbalik pada cerita Nasi Kak Wok ni tadi... kedai Nasi Kak Wok area Ampang ni dulu ada satu je... kat area Ampang Point sana... now ada satu lagi bukak kat Pandan Mewah, betul2 dekat pintu masuk belakang Hospital Ampang.... D-Wok namanya...

2015 12 16 05 00 52 1

Apa yang yang best nasi kak wok ni?? emm... aku tak tahu exactly rasa nasi kak wok ni... tapi yang aku beli dekat D-Wok ni alhamdulillah boleh telan... sedap laa kena tekak aku lelagi sambal belacan ni... perghhh cukup rasaaaa..... lepas tu merenyam hidung aku kegatalan.... kah !

Lauk yang simple je... ayam potong kekecik + kuah 2 jenis + sambal belacan = RM 5

Sebab nasi tersebut sedap mengenai tekak aku... aku tak berkira sangat... bagi aku oklah tu RM5.... cuma next time aku kena mintak kurangkan kuah... aku memang suka nasi bungkus tapi tak boleh pergi kalau kekembang sangat... dah laaa aku makan macam pengantin... slow nak mati...

Sekian hapdet dari hakakkk yang gojessss... kbai ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.