Cadar 3D Makanan Tiada Di Malaysia ! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

December 02, 2015

Cadar 3D Makanan Tiada Di Malaysia !

11990492 895161440538553 8068715885523900924 n

CADAR 3D MAKANAN TIADA DI MALAYSIA | Alkisahnya ramai pulak yang berminat dengan cadar ni since aku update pasal cadar nih laaa.... hahaha... aku pun minat gak... minat dengan design pepelik....

Entri asal ▶▶ INILAH CADAR YANG BOLEH BUAT KORANG LAPAR !

Bila dah minat, maka ramailah yang whatsapp hakakkk ni.... emel pun ada gak.... semua dok tanya mana nak dapat.... ni kalau ada kat Malaysia, hakakk sendiri review dulu... hahahaha.... dalam entri lepas kekonon tak gamak sangatlah nak pakai cadar ni..... ingat hakakk sesuci ittewww?? Hakakkkk minat benda pepelik k? (berapa kali ntah nak ulang ayat sama)...

Namun sorry to say guys.... cadar ni sememangnya tiada di Malaysia... dan mungkin akan ada dan akan diberitahu kelak SEKIRANYA ADA... kalau takde, tak dapat laaa hakakkk nak menolonggg....

Sekian entri dariku tentang cadar kelaparan ini ~~~

1 comment:

  1. Dont think its nice to make people craving to buy the 3d makanan bedsheets which either does not exist or the blogger do not want to reveal the shop selling the product.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.