December 14, 2015

Bila Fizo Omar Sudah Tidak Stim Lagi ...

image

BILA FIZO OMAR SUDAH TIDAK STIM LAGI | Bila dah jadi retisss ni... apa yang mengundang kontroversi akan diberi perhatian... itu yang jadi kat pelakon hensem si Fizo Omar.... aku tak minat Fizo ni sebab ntah.... lakonan dia keras kot bagi aku... bagi aku laaa...

14

Alkisahnya malam Gegar Vaganza semalam... Fizo Omar telah meng-hapdet satu status yang menaikkan kemarahan netizen... walaupun status tersebut Fizo tak mention sesiapa atau apa yang memotongkan kestiman beliau terhadap rancangan Gegar Vaganza itu namun netizen seperti dapat mengagak ianya tentang ---- errr siapa lagi?? Dato' Vida laaa..... dah camera asyik close-up muka Dato' Vida je malam tadi... haaa haa !

Sekarang ni boleh kira siapa je yang meluat dengan Dato' Vida ni berbanding berapa ramai yang sayangkan beliau, termasuk aku laa... entah... aku sayang dia sebab ketabahan dia... confident level dia tinggi menjadi inspirasi aku untuk redah je apa aku nak buat ~

15

Berbalik pada kisah Fizo tak stim tadi tu... haaa inilah antara komen2 netizen yang korang boleh baca kat twitter (kalau Fizo tak delete lagi post tu la) .... banyak lagi komen.... majoriti menghentam si Fizo ni... hiks !

Aku sokong kata2 netizen ni... penyeri majlis Gegar Vaganza adalah Dato' Vida... aku tengok pun bukan sebab retisss sangat... tapi suka tengok gelagat Dato' Vida yang mencuit hati... laki aku yang memula bingit pun asyik gelak je tengok peel slumber Dato' Vida ni....  yela... kita bukan boleh puaskan semua orang pun.... 

13

Apapun... malam tadi Dato' Vida cantik berpakaian berwarna bendera Kedah.... walaupun dia asal Kelantan.... hahahhaa !! ehhh aku puji dia bukan pasal dia sokong Kedah tau.... tapi aku memang puji kewibawaan beliau.... coz she's very down to earth.... kalaulah aku boleh pelantakkan apa saja orang cakap pasal aku dan mampu berdiri teguh tanpa pedulikan mereka yang negatif ini...... kan best...

Itu saja kisah Fizo Omar yang tak stim tengok Gegar Vaganza.. sekian.

6 comments:

  1. Replies
    1. Itulah.... tapi gatal pulak dia nak tengok...hihi

      Delete
  2. kte pun mula2 menyampah,tapi lama2 suka la plak tengok..sporting.very down to earth

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bab sporting tu sokong sangat Kak Sal... pernah baca komen, dia solat kat Petronas rileks je masa tu surau Petronas takde kipas takde aircond...

      Delete
  3. Biasalah kan.. public figure kena sntiasa, jaga,tingkah laku.. kalau tak mmg kenalah.. btw, cikla ada taq,awk.. sudi sudikanlah.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/jawapan-kepada-10-soalan.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Alamak... haha. Selebriti selebriti... balik jual bahulu la abe.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.