November 30, 2015

VIRAL | Anak Merayu Bapa Jadi Wali, Tapi Kena Simbah Air !

cats
BAPA SIMBAH ANAK DENGAN AIR KERANA DIMINTA JADI WALI | Sebagai seorang anak perempuan, berwalikan bapa adalah satu keinginan... aku faham perasaan tu macam mana... aku pun pernah ada krisis dengan abah tapi alhamdulillah... abah tetap sudi menjadi wali aku...

Berlainan dengan kes satu keluarga di utara ni (mengikut loghat digunakan)... bapanya berkahwin lain... anaknya ingin berjumpa dengan niat inginkan si bapa menjadi wali namun yang mereka dapat hanyalah simbahan air dan caci maki si bapa... Video tentang keluarga ini telah menjadi viral...

cats

Yang menyakitkan hati aku adalah minah ni... ntah laaa... something fishy kot... diejek2 anak2 yang merayu si bapa ni.... dalam fikiran jahat aku, sama macam netizen lain... mungkin kena nasi kangkang kot... lain benar kebencian bapa terhadap anak2 tu....

cats

Aku tak tahulah apa kaitan Bang Chik nih dengan keluarga depa ni... tapi statement dia seolah keluarga terapat depa.... Sedih aku bila part anak2 dok panggil2 abah depa dengan lembut... Allahu... sentap dada tau...

Moga ada jalan penyelesaian buat mereka... 

7 comments:

  1. sedih tengok...tapi kita tak tau apa cerita diaorang smpai jd mcm tu skali...tp hope ayah diaorang tu terbuka la hati utk jdi wali si anak...bukan anak minta duit apa pun..haihhhh

    ReplyDelete
  2. Macam-macam hal sekarang kan... kesian dgn si anak. Tak patut abahnya buat mcm tu...

    ReplyDelete
  3. "Bang Chik" tu bapa saudara anak2 tersebut. Acc FB "Bang Chik" sudah hilang angkara mak tiri yang byk buat fake acc and report FB. Moga Allah beri balasan yg setimpal kpd mak tiri tersebut. Sama-sama kita doakan.

    ReplyDelete
  4. "Bang Chik ialah bapa saudara mereka. Acc FB Bang Chik tak boleh buka tiba2. Mungkin angkara mak tiri yg byk buat fake acc n report fb user.

    ReplyDelete
  5. Setan ini akan binasa jap lagi. Insya Allah. Mampuih hang...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.