Terima Kasih, Suami ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

November 03, 2015

Terima Kasih, Suami !

Dah dua minggu sebenarnya hospital under construction termasuk unit dialisis... Lantai pecah so diorang nak betulkan balik... so, kami as patient memang tak boleh lalu area situ..walaupun hakikatnya tak mengganggu apapun....

Jalan yang kami lalu bertangga... perlu naik turun tangga... Is memang susah nak naik turun tangga ni sebab badan dia tu.... aku ni kesian pada Is, aku suruh dia hantar aku je... then balik, tak payah teman tapi laki aku aku tak tahu arr... dia punya kerisauan pada aku lain macam,,, aku tersepak batu kecik pun dia dah panik.... kah !

Dia sanggup naik turun tangga dengan keadaan dia yang tak stabil tu... nak naik satu hal... nak turun kena duduk then turun satu persatu anak tangga.... sedih aku tengok keadaan dia tapi nak buat macam mana... dia degil...

Terima kasih suami, sanggup berkorban demi aku... sesungguhnya Allah SWT Maha Pengasih dan Penyayang... diciptakan kau buatku, supaya kita sama2 merasa perit suka & duka.... sobsss *malam2 ada orang potong bawang*... kbai

2 comments:

  1. Kebahagiaan itu bukan semata-mata pada harta. Kasih sayang juga boleh memberikan rasa bahagia yang tidak bertepi...

    Semoga Allah SWT merahmati kalian.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.