Suamiku Yang Tersayang... - Tunsha Ayunie Punya Belog

November 11, 2015

Suamiku Yang Tersayang...

Mood demam ada lagi ni sebenarnya.... langsung otak tepi tak tahu nak update apa... demam dari semalam... gara2 berendam air hujan tapi tak mandi ... sendiri kau tanggung laa kan... plusss aku tetiba batuk tak tahu pasaipa...

Citer pasal demam bagai ni... semalam aku dialisis.... blood pressure aku tersangattttlah low gila sampai Is panic.... lepas tu badan aku kejang kejap... then Is asyik goyang2 kan badan aku tanya ok ke tidak.... hari2 kot gini... asal blood pressure aku rendah je... Is panic macam aku dah nak mati... risau sangat....

Balik tu badan aku panas gila ... Is pi amik kain.. demah kepala aku... tetiba rasa berdosa pulak sebab kat hospital tadi tertengking dia.... sobs... Tapi dia diam je dan terus urut2 aku.. mungkin tahu bila aku sakit, aku dalam kondisi separa sedar dan asyik mengamuk.....

3 tahun dia masih bersabar... aku harap selamanya dia bersabar dengan peel aku yang tak pernah menentu ni... sekian...

2 comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.