Preity Zinta Bakal Berkahwin Dengan Pemuda 10 Tahun Muda Daripadanya !

preity1
PREITY ZINTA BAKAL BERKAHWIN | Siapa yang tak kenal dengan aktress Kal Ho Na Ho ni kan?? Kalau korang penggila hindustan macam aku, kenal lah siapa si Preity Zinta ni... hmmm khabarnya dia nak kahwin Januari ni, dengan omputehhh mana ntah, 10 tahun muda dari dia... katanyaaaaa...

preity2
Yang aku kelakar, ada page siap labelkan Preity Zinta ni bakal kawin dengan "anak ikan"... Kelakarnya sebab aku tak sangka ada lagi mindset yang sebegini... Macam tak percaya je jodoh, ajal & maut tu hak mutlak Allah SWT.... tak kisahlah muslim ataupun tidak, sebab semuanya ciptaan DIA.... haaa kan aku dah berceramah...

twitt
Tapi kalau dah nama retissss tu tak lari dari gosip lah.. ye tak?? Preity Zinta dah nafikan perkara tersebut... Sebenarnya "teman lelakinya" yang bernama Gene Goodenough tu adalah penganalisis kewangan bagi pihak Preity Zinta di Los Angeles... diorang ni kira kawan baik yang rapat laa... Lagipun Preity Zinta ni memang ramai kawan rapat kat overseas nun...

So? Tak kisah lah dia kawin ke tak.... aku tetap suka lesung pipit dia... Haaa ! Cerita pasal Gadis Hindustan ni kan... tak teringin ke nak pergi ke New Delhi?? ▶▶▶ Inilah Pemandangan Indah Dan Cantik Yang Ada Di New Delhi ◀◀◀ yang WAJIB korang kunjungi tau... lelagi Taj Mahal tu... aduhai... indahnyaaaa......

Jom ke New Delhi ! *tetibe*

Preity Zinta Bakal Berkahwin Dengan Pemuda 10 Tahun Muda Daripadanya ! Preity Zinta Bakal Berkahwin Dengan Pemuda 10 Tahun Muda Daripadanya ! Reviewed by Tunsha Ayunie on November 30, 2015 Rating: 5

4 comments

  1. hehehehee... cepat je rumors tersebar kan.. lagipun setakat beza 10 tahun tu takde la "anak ikan" sangat.. Preity Zinta pun bukan tua sangat lagi... hehehehee... :)

    saya lebih suka PZ yg original.. sebelum di cucuk-cucuk.. lain dah muka dia sejak cucuk2 ni.. tapi tetap comel kan.. :)

    ReplyDelete
  2. hahah ingatkan betul dia nak kawin,, apapun saya juga suka kan lesung pipit dia tu,, rindu kal ho na ho jugaa hihihi,,,

    kalau bab ke hollywood tu memang impian lah kan,, tapi kena habiskan tawaf malaysia dulu hehehe,,,

    ReplyDelete
  3. Kan.. Dia comel sebab lesung pipt yang dalam tuh...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.