Nah !! Ambik Voucher Petrol Percuma !! - Tunsha Ayunie Punya Belog

November 20, 2015

Nah !! Ambik Voucher Petrol Percuma !!

22102813 woman holding a fuel pump nozzle
Aku ni bukan nak akui yang aku ni lembab tapi sebenarnya itulah kekurangan aku... lambat pickup.. lambat tahu serba-serbi kehidupan ni termasuklah tentang petrol atau naik-turun harga petrol... yelah... aku bukan ada kereta... kalau naik je aku duduk seat sebelah atau kat belakang... so apa sangatlah yang aku tahu .... kan?

Dulu masa single, naik kereta dengan mama abah aku takdelaa terasa sangat petrol tu mahai nak mampoihhh.... kadang abah dok bising pasal minyak pun aku derkkkk kan aje sebab malas ambik tahu... takde kena mengena dengan aku...

Bila dah kahwin ni baru faham sengsaranya bila harga minyak naik.... hulur 8 hengget dapatlah dalam 3 liter lebih sikit kot... tu pun kejap... tawaf taman 2-3 round... dah habis... sungguh sadis kehidupan ini rupanya....

Tapiiiiiiiiiiiiiiiii...... ada yang baik hati nak bagi orang2 macam kita ni minyak freeeeeeeeee...... !!! Cuba tengok ni  Dapatkan Voucher Petrol Percuma Di Sini !!!  ... Lepas tu boleh laaa isi full tank... haha ! jalan pepuasss... yayyyy (macam dah takde keje sangat hakakk ni kannnnnn)

kbai !

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.