Mistik Bukan Potret Mistik - Tunsha Ayunie Punya Belog

November 08, 2015

Mistik Bukan Potret Mistik

poster


Rasa buang masa pun ada... ni gara2 konon confident sangat cerita yang aku nak tengok tu... sanggup tunggu sampai pukul 11 malam tapi hampa... rupanya bukan cerita yang aku nak tengok... gara2 jugak pelakon dan pengarah sama... lakonan Cico Harahap & arahan A.Razak Mohaideen.. cehh

Aku sebenarnya nak tengok cerita Potret Mistik... bukan cerita Mistik... tapi sebab yakin cerita yang aku nak tengok tu betul, aku layankan je cerita Mistik sambil membebel sorang2... " Bila watak Erra Fazira nak keluar ni...?? " kah !

Lastly baru sedar salah cerita ! haih...

6 comments:

  1. citer ni mg x best..bg lya la..huhu

    ReplyDelete
  2. haha, macam manalah boleh tersalah tajuk?? hehe

    ReplyDelete
  3. dua2 saya pernh tgk n dua2 x best haha. kt u tube rasanye skrng byk je drama2 melayu yg best2 leh tgk tapi kene pandai pilih la :)

    Jom Terjah: Fesyen dan Gaya Popular Lelaki Masa kini yang Simple lagi Murah! :)

    ReplyDelete
  4. Tengok tajuk macam sama sebab ada perkataan mistik.. Rupa-rupanya cerita berbeza.. Sabar je la kan..

    ReplyDelete
  5. hehe... bila nampak pasal mistik ni terus akak klik... hehehe.... mmg gelak revie sis... sbb akak tgh kaji filem seram.... filem mistik tu akak dr pre production, production, post production dan promotion akak join.... pening kan sis tgk citer tu asyik jerit jer,,, kami duk dalam hutan tu cirit birit dua minggu.... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah... pening gile... tapi layan jugak sampai habis....sambil tengok tu sambil maki sebab asyik jeritttttttttttttt je... tension tau... ahaks

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.