Kalaulah Tahu Hidup Single Tu Sangat Best..... Korang Takkan Jadi Desperado... - Monolog Aku Cuma Di Kiri

November 18, 2015

Kalaulah Tahu Hidup Single Tu Sangat Best..... Korang Takkan Jadi Desperado...

11693913 1015221918521182 1224835930256982396 n

Kisahnya si Murdu ni nak cari awekssss tapi statement macam mintak ais kepal.... Kemain tau promo wajah dia yang hensem tu... Kau mampu?? kening bersambung tuuuu.....

Ramai yang desperate nak berpasangan sampai sanggup ikut warga pendatang ni... tanpa terfikir bahawa kita ni kekadang jadi umpan depa je sebab nak dapat kad hijau..... awat boleh wujud kaum desperate ni ye?? dah kurang kasih sayang seorang insan ke camne?

Aku dulu kecewa bercinta adalah sebulan dua... lepas tu malas dah nak bercinta... duit memang tak habis... tapi masa berharga tu habis gitu je....  setahun yang sia2... kahwin tidak jugak.... lastly bercinta dengan orang lain, kahwin dengan orang lain...


Lagi satu, yang desperate nak kahwin... dah ready ke dengan komitmen...?? Jangan ingat sesuatu perkahwinan yang gah ala2 fairytale tu akan mengalami kebahagiaan 360 darjah... 19 Sebab Kenapa Hidup Single Lagi Best Dari Berkahwin ni akan buat korang fikir banyak kali nak kahwin ataupun tidak..

Enjoy ur life.... jangan anggap pun diri tu forever alone... tu kan agenda Yahudi... *tetibe*

4 comments:

  1. Haha.. Jual diri nak kapel tu tak tahan tu.. Study BM dulu bebaik bole? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... kan??? mahu kepal dengan saye?

      Delete
  2. ha ha ha, ha ha ha, seksa menahan gelak ni oiiii...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.