Jaclyn Victor Jatuh Tergolek Atas Pentas

1

Kekadang kita pun tak expect apa yang akan berlaku pada kita.... kalau kita ni bukan public figure lain citer lah.... itupun cer kau TER-pakai slipar sebelah lain dan sebelah lain, orang comfirm gelakkan kau... bebudak kalau jatuh tergolek tanpa sebab pun depa nangis bukan sebab sakit, tapi sebab malu....

... Dulu pernah jadi kes Jaclyn Victor jatuh tergolek atas stage waktu nak buat persembahan... apa yang aku respect tentang Jaclyn ni, waktu tu dia baru lagi dalam industri... tapi kemainlah profesional... dia tetap terus nyanyi tau.....

20 Orang Ini Terlalu Profesional Sampai Dah Buat Perkara Memalukan Pun Boleh Steady Lagi ... ... haaa gittew... so, be profesional adalah tidak termaktub hanya untuk retissss je.... kita ni pun kena gak belajar profesional..... so orang takkan down/gelakkan kita...

Salam ceria Jumaat, hakakkk letih sangat.
Cheers.

Jaclyn Victor Jatuh Tergolek Atas Pentas Jaclyn Victor Jatuh Tergolek Atas Pentas Reviewed by Tunsha Ayunie on November 20, 2015 Rating: 5

4 comments

  1. Betul.. Profesional sangat dia time tu.. Ziana pon time tercampak mic pon still steady je lagi :)

    ReplyDelete
  2. cerita lama dulu .....tp aku suka jac ni

    ReplyDelete
  3. Cepat2 buka blog nk baca psal Jaclyn ni. Gigih nk baca hehe...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.