Invitation From Steamboat Empire, Cyberjaya - Monolog Aku Cuma Di Kiri

November 14, 2015

Invitation From Steamboat Empire, Cyberjaya

invite

Siapa ada dapat invitation dari Steamboat Empire?

Aku baru perasan emel ni malam tadi... yelaaa dia hantar pun pagi semalam... aku tak sentuh lappy sangat gara2 mogok lapar dengan tuan suami... kah ! gedik nak matikkk rasanya.... lepas tu sendiri jatuh sakit...

ehh mukadimah langsung takde kena mengena---- ok.cut.

--- So, aku baca punya baca maka aku rasa tempat ni baru bukak sangat kot.... tajuk dia pun Outlet Opening.... so kalau search Google maka takde laa kau jumpa... hewhew... masalahnya sekarang....

JAUH.

Seriously aku memang tertunggu2 jemputan macam ni.... aku nak tebus kesalahan aku dekat Manhattan dulu sebab aku takut2... Kali ni aku nak lebih exposekan diri malangnya... luar kemampuan aku dan suami pulak nak drive jejauh.... plus, tuan suami tu tak lulus lagi full license gegara procedure yang ntah hape...

Aku saja nak bagitau aku sedih je sebab tak dapat attend. kbai :(

5 comments:

  1. ala..terlepas lagi dik..kalau dapat join pun ok kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulaaa... best kalau dapat join.... malangnya... cannotttt...huwaaaaa sedih !

      Delete
  2. good luck.. nnti share makan yg sedap ye

    ReplyDelete
  3. alahaiii ni dekat aje ngan opis Moon ni ....dia boleh pass pada org lain tak hahahha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.