Ini Adalah 5 Sebab Kenapa Single Itu Lebih Best Dari Couple - Tunsha Ayunie Punya Belog

November 04, 2015

Ini Adalah 5 Sebab Kenapa Single Itu Lebih Best Dari Couple



Assalamualaikum wbt, selamat pagi.

Aku tersenyum tengok sorang member aku ni.... hari2 post macam desperado sangat nak ada pasangan... aku bukanlah nak mengata since aku ni dah berkahwin, aku pun pernah berada dalam fasa DESPERADO sangat nak berlaki... nak berpasangan... yelaa... tengok kekawan berkasih sayang, ai is sooo jelesss so aku faham perasaan member aku ni...


Aku dah tegur jugak dia, hidup berpasangan ni tak best mana pun sebenarnya... haha ! Komitmen kau kena fikir, tanggungjawab kau kena fikir... there was no freedom at all...

Korang yang single dan risau sangat hidup takde pasangan tu, apakata korang baca ni... »»» 5 Sebab Kenapa Single Lebih Best Dari Ber-Couple ««« ! Comfirm korang fikir banyak kali untuk jadi desperado....

kenapalah aku tak jumpa fakta2 ni masa aku frustrated dengan mat2 berockkk dulu?? kah !

2 comments:

  1. bebudak sekarang memang pun..macam sengsara sangat kalau tak de pasangan..kesian tengok..hahah

    ReplyDelete
  2. Sbnrnya dua2 ada pro and kontra... tp kalau berpasangan lg best kot... pasangan halal of course... hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.