Gegar Vaganza 2 - Artis Yang Tersingkir Minggu Ke-3 - Tunsha Ayunie Punya Belog

November 02, 2015

Gegar Vaganza 2 - Artis Yang Tersingkir Minggu Ke-3

cats

Konsert ke-3 telahpun berakhir dan ramai yang tidak berpuas hati dengan keputusan juri apabila Zul Handyblack & Ezlynn adalah mangsa penyingkiran malam tadi... nak buat macam mana kan... dah keputusan juri... hahaha...

Ramai yang minta Zul diserap semula, begitu juga dengan fans Ezlynn... haaa macam mana tu?? kalau asyik dok serap bila nak habis cita?? cer habaq mai !!

Tapi aku rasa its not fair jugak laa kan in fact Sheeda pun banyak terkucil dalam persembahan, dan suara pun dah tak se-best dulu... dah tu nak kata apa, rezeki depa laaa dapat masuk untuk minggu ke-4 pulak... bertabahlah fans2 semua... weeee

4 comments:

  1. cik en mmg x puas hati.. cmne sheeda dan amir ukays blh stay

    ReplyDelete
  2. Zul tuu...Zul ttuuuu...kenapa keluar!

    *emo*

    ReplyDelete
  3. tak tgk pulak .... tgu ulangan la kot tu pun klu laki aku pi bukak GV ni

    ReplyDelete
  4. adoiiiii.. macam ne la pengadil buat keputusan. tp nak wt cmne adat pertandingan.. uwaaa.

    salam perkenalan dr sy

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.