Sinopsis Filem Darah Panas - Tunsha Ayunie Punya Belog

November 01, 2015

Sinopsis Filem Darah Panas

Darah Panas 1

Tak tahu laaa pulak aku bahawa cerita ni pernah masuk dalam pawagam... apsal aku tak tahu ekkk?? ke dah lama sangat tak tengok TV?? hahahha aku tak tahu langsung dan rasanya dalam bulan Jun ke Julai aritu aku tak nampak pun cerita ni kat wayang... kot mata aku kerooo sikit.. wallahualam laaa...

DARAH PANAS | Mengisahkan tentang keghairahan seorang gadis kampung yang bernama Syahana (Nur Fathia), yang terpengaruh dengan video di media sosial dan bercita-cita untuk menjadi seorang model Muslimah..

Fandi (Sofi Jikan), seorang lelaki yang dikenalinya di laman sosial mendakwa dia boleh membantu Syahana. Syahana menyatakan hasrat dia kepada keluarga namun ibubapanya menentang.. 

Syahana yang tetap teguh dengan pendiriannya mengambil keputusan melarikan diri ke Kuala Lumpur dan menemui Fandi sendirian.. Bila tiba di Kuala Lumpur, dia diperdaya dan dibawa ke rumah pelacuran..

Cicak (Corrie Lee) adalah ketua rumah pelacuran itu, telah membeli Syahana dari Fandi.. bagaimanakah kejadian seterusnya??
-
-
-
-
-

Nanti astro kasi tayang kat
AstroRia , 1 November 2015, jam 10 Malam...

Aku nak tengok sebab ada Sofi Jikan dengan Corrie Lee... memang aku suka depa berlakon.... natural & aku tak nampak depa cover2 bila berlakon..... kang nak ucap lebih2 berdosa pulak kang sebab aku kan bini orang.....kena sopan santun sikit... kah ! ok, selamat menonton !

2 comments:

  1. jarang nk tengok drama.... tp depa berdua mmg real pun berlakon

    ReplyDelete
  2. Citer ni lama dah shoot kot no...baru tayang..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.