Awas ! Guna Display Picture Bendera Paris Adalah Agenda Yahudi ! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

November 16, 2015

Awas ! Guna Display Picture Bendera Paris Adalah Agenda Yahudi !

11227949 722665251201372 261539998704507835 n

Ramai yang dok pulun pakai gambaq dengan bayang2 bendera Paris ni.... katanya itulah agenda Yahudi... ishhh tak takut ke?? dosaaaa wooo.... ampa ni pun satu... yang Paris kena serang apantah ampa simpati... tu Syria, Afghanistan, Gaza, Palestin... ampa bolayannn ja...
-
-
-
Jangan marah hakakkkk naa... itu depa katalaa... hakakkk kopipesss ja ayat depa....
aduhai... sakit sungguh mentaliti orang kita ni...
-
-
-
--- Semua benda depa pakat kata agenda Yahudi... itu Yahudi, ini Yahudi... hakakkk pelik pulak.... FB yang teterang Yahudi buat, takdaq ka rasa bersalah?? Kata matlamat tak halalkan cara.. so jangan main FB... jangan bagi alasan sebab nak berdakwah pulak.... dah tu jangan makan western segala bagai... makan tempoyak cencalok budu sambal belacan dah laa naa... boleh??

Kah ! Dari ampa buat kerja tak berfaedah dok pegheli orang tu orang ni... Baik Ampa Lepak Kat Tempat Ni... Banyak Manfaat Ampa Dapat ! yelah kan... dari dok cerca orang... sesen tak dapat... topup dosa yang berbaki tu...

Moral of the story, jangan laaa obses sangat nak Yahudikan itu ini, sampaikan biskut oreo pun jadi mangsa kerakusan ampa... bawak mengucap !

2 comments:

  1. ada akal fikir... buat tindakan biar berpada2...

    ReplyDelete
  2. Tapi ia seakan propaganda untuk membenarkan serangan ke atas Syria. Taktik ni sama macam 11september. Cara yang mereka gunakan ini untuk menampakkan yang mereka tidak bersalah. IS itu pun salah satu perancangan permainan mereka.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.