LIRIK LAGU | SUFI AKADEMI FANTASIA : KISAH DUA MUKA - Tunsha Ayunie Punya Belog

October 16, 2015

LIRIK LAGU | SUFI AKADEMI FANTASIA : KISAH DUA MUKA

oo

Masa aku layan AF ( Akademi Fantasia ) yang last konsert tu, aku suka lagu si Sufi ni je haaa cuma kemenangan dia aku fikir not fair laa sebab dia dari negara luar... but rezeki kan.... apadehal... kah ! Dah macam rasist plak aku ni... aku minat lagu je... orangnya tak ponggg.... baik minat laki sendiri... weeeeee


Sufi AF - Kisah Dua Muka 

verse 1
Inikah caranya kau membunuh cinta
Jiwa ku berdarah dah ditikam dusta
Hanyut tak berdaya
Lumpuh tak bermaya

Perihnya hatiku dihukum tersiksa
Di sangkar terkurung
Meringkuk durjana
Sudah cukup sudah
Puas ku merana

chorus
Biar…biarkanlah aku meronta
Untuk menerima segalanya
Lepaskan ku dari jerutan kalbu
Kisah dua mukamu

verse 2
Perihnya hatiku dihukum tersiksa
Di sangkar terkurung
Meringkuk durjana
Sudah cukup sudah
Puas ku merana

chorus
Biar…biarkanlah aku meronta
Untuk menerima segalanya
Lepaskan ku dari jerutan kalbu
Kisah dua mukamu

bridge
Jika ku mati hidup kembali
Kau takkan ku rujuk semula

(ulang chorus)




Komposer dan lirik sepenuhnya oleh Sufi sendiri... not bad laaa lagu dia since aku memang suka genre ala2 opera cenggini....  Lama dah aku tak layan lagu baru.... Selalu tak Mus May, mesti layan lagu Wings... maklumlahhh hakakkk ni Old School sikit... nak best lagi aku putaq lagu Casablanca lepastu bajettt sangat macam penari ballroom....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.