Selamat Berpuasa Di Bulan Muharram 1437H - Monolog Aku Cuma Di Kiri

October 22, 2015

Selamat Berpuasa Di Bulan Muharram 1437H



Assalamualaikum wbt.... salam pagi Khamis,
Walaupun aku tak boleh berpuasa, teringin jugak nak share untuk peringatan aku dan lain2... ilmu wajarlah dikongsi... asyik citer hiburan je boring arr jugak jadinya blog aku ni... takkan nak citer pasal husband aku hari2... meluat orang dok baca... haha... kk serius...

Puasa ni terdiri dari pelbagai jenis puasa termasuklah :-
  • Tasu'a - 9 Muharram 1437H (22Oktober2015)
  • Asyura - 10 Muharram 1437H (23Oktober2015)
Selamat berpuasa di bulan Muharram yang barakah ini ~

1 comment:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.