Misteri Hantu Samurai Di Gambar ~ - Tunsha Ayunie Punya Belog

October 10, 2015

Misteri Hantu Samurai Di Gambar ~

Memalam ni aku tunggu lah jugak kisah seram tapi macam tak ada je... wuahahhaa ... maka berlegarlah ke Google mencari cerita kot2 boleh menyeramkan hati ini... since bosan pulak nak layan gundah gulana yang menebal ni... ntah hape2 tau...

cats

Alkisahnya budak ni posing kat atas kubur bekas mat2 samurai semasa Perang Dunia Kedua, di daerah Kanagawa, Jepun.. Gambar ini telah dimuatnaik di laman Reddit dan menimbulkan pertelingkahan... Ada yang kata edit, ada yang kata mainan mata... ada yang kata mebbe ada orang kat belakang tu.... haaaaa

Obiaruf adalah sahabat kepada jurugambar yang mengambil gambar ini, berkata di gambar lain, tetapi bertempat di lokasi yang sama, tiada apa yang pelik... cuma satu gambar tu je menampakkan seseorang memakai but samurai yang diyakini dipakai semasa Perang Dunia dulu.... jeng jeng....

Well... benda gini tak mustahil pun.... sebab ada lagi kehidupan lain di muka bumi ini yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar pun.....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.