Kisah Sebenar Disebalik Stesen Minyak Shell - Monolog Aku Cuma Di Kiri

October 26, 2015

Kisah Sebenar Disebalik Stesen Minyak Shell


Kisah Sebenar Tentang Stesen Minyak Shell | Aku ni sejak beberapa abad *k tipu* , sejak beberapa bulan Is bawak kereta, dia akan isi kat stesen dotdotdot... oklah... entri ni akan membuatkan aku sedikit racist sebab nak compare stesen itu dan stesen ini...

Is kalau isi minyak kat stesen dotdotdot, cepat betul habis minyak dia.. sometimes meter tak naik pun... Tak tahu arr apa sebab... aku suruh Is tukar Shell tapi dia taknak so as wife aku tak boleh buat apa arr kan...

aku ni takde kereta... apa sangat aku tahu pasal minyak petrol bagai ni.... tapi since parent aku dengan adik aku memang isi kat Shell in fact aku tengok ramai gila pi beratur kat Shell tu, aku pun suruh je laa Is cuba... akhirnya dia akur...

Now? Is tetiba nak memberi kesetiaannya kepada minyak petrol Shell ni.. Nak tahu kenapa??  »»» Inilah Sebabnya Kenapa Kami Sukakan Shell Petrol ! ««« Lagipun kat sini, depa mesra orang kurang upaya macam Is.. tak payah Is susah2 nak keluar kereta... minyak pun lambat habis.... we love Shell !! hamboiii mengipas2 sungguh hakakkk pepagi ni...

1 comment:

  1. laki akak pun suka isi minyak kat shell
    kalau tanya akak...hentam aje...
    janji ada minyak =)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.