Inilah Cara Kreatif Perlu Korang Buat Kalau Nak Berjimat !


Ni dah tahap aku lost idea nak letak gambar hape ! haha

Sekarang ni harga barang semua naik.. aku beli nasi lemak 4 bungkus dengan teh tarik pun dah 8 hengget lebih... fuhhh... nak salahkan makcik jual nasi lemak pun tak boleh... dia kata daun pisang pun naik harga! Takpe... kami jenis tak berkira sangat bab makan kalau ada duit lebih....

Melalut pulak perginya...Sebenarnya ada banyak cara kreatif yang boleh korang lakukan untuk berjimat... kalau tak percaya cuba baca ni »»» Inilah Cara Terpaling Kreatif Perlu Korang Buat Kalau Nak Berjimat ! ««« hahhhh bukan SENANG bila NAK SENANG... bukan SUSAH pun bila SUSAH... hahahhaa kan bagus kalau sekreatif ni.... aku pun dah start ajak Is berjimat2 dengan daya kreatif cenggini... weeeee

Selamat berjimat cermat.. welcome to Bangladesh, Nepalesh, Myanmaresh & Nigeresh !! *tetibe*

1 comment:

  1. kan .. brg mmg dah mahal ..klu makan 4 beranak kami ni klu tak cecah RM20 tu mmg rasa waaahhh murahnye gitu la

    ReplyDelete

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)