Blogger Itu Tidak Sebulu Denganku...

Ehhh?? Tajuk tak boleh angkat nampak??

Alkisahnya lagi dengan seorang akak blogger yang boleh dikatakan aku hargai persahabatan dengan dia sebab dia pun sama minat dengan aku... minat dengan kisah seram... minat masak... sama kecik... selalu beli saiz kanak2.... tapi ada gak aku tak ngam dengan dia especially bab berbagi pendapat.....

Satu perkara yang teramat buat aku sedih tentang akak blogger ni..  Suka sangat salah faham pasal aku... kenapa ye kak?? Apa salah saya pada akak?? Sobsss... sedih tau... mintak maaflah kalau saya ada mengguriskan dimana-mana ruang hati akak tu... 

2dfe2b360f0bfa6fe51cf69bec85a2a2
Ini yang tak boleh accept,
yang boleh accept meh nak peluk cium sikit !

Everytime akak blogger komen kat status FB aku, once aku reply, mesti beliau ingat aku nak hentam dia walaupun aku ni takde laa berniat pun... kalau aku tak terima pendapat seseorang, wajarkah komen itu di-delete balik?? entahlah... aku jadi blur... aku macam... 

---- ehhh aku buat salah ke ni??

Tapi takpelah... akak blogger tersebut pun dah UNFRIEND aku untuk kali ke-2... Maka berfungsilah jugak butang UNFRIEND tu... aku tak ingin memutuskan ukhwah... Tapi kalau orang tak suka, takkan aku nak paksa... hahahhaa dah perigi dok buat muka lumpuq dok cari baldi kan.....

Aku terima semua ni as waca kehidupan... yang datang akan pergi... in fact memang itu kehidupan bak kata Is... Jangan terlalu berharap orang yang kita rasa sayang tu akan kekal selalu.... So for me... its gonna be the end laa kan...

Kak Diana habaq mai kat aku... UNFRIEND kat FB bukan niat putus silaturrahim... Hanya supaya hubungan tidak lagi retak... YA, aku pun taknak kemut2 otak dok pikiaq... Aku tetap selalu singgah baca blog akak blogger tu...

When I've claim that I love you lillahitaala, I meant it.....

Blogger Itu Tidak Sebulu Denganku... Blogger Itu Tidak Sebulu Denganku... Reviewed by Tunsha Ayunie on October 07, 2015 Rating: 5

15 comments

  1. ye ..macam tu..rilek2 je...Banyak benda penting lagi nak pikiaq ni Auni Oi..hahhaha...Lagi satu kan..akak nak pesan sikit ni..jangan banyak sangat buang masa kat facebook.tak berbaloi..serius punya nasihat ni..baik cari idea untuk update blog..kat group2 di facebook tu banyak isu semasa boleh ditulis..Gunakan semua tu..Ok..semoga berjaya..jangan layan2 perasaan sangt.Hidup cuma sekali..nanti kita "balik" orang dok ingat benda sedih ja pasai kita...Yang syok2 depa tak ingat..hahah..
    jangan kecik hati dengan akak pulak.Ok..Akak pesan sebab sayang... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa benda baik punya nasihat awat nak kecik hati pulak kak oiiii... terima kasih sangat... hargai sangat aihhh nasihat akak tu... nak kata 24hours kat FB takde laa sangat.... banyak tidoooo je... tapi tulaaa perasaan sedih tu hantu betul... asyik nak mai jaa... nanti kita buang jejauh ye.... mwahs ! tenkiu kak...

      Delete
  2. sometimes.. we need to write what we feel in helping other people understanding us...

    ReplyDelete
  3. Dah orang tak nak kawan dengan kita, nak buat macamana kan? Keikhlasan bukan boleh dipaksa2... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Life must be go on Kakcik... Never end of the world pun kalau seorang hilang :)

      Delete
  4. orang tak faham niat, tujuan dan sebab kita..tu yang jadi camtu...bersabarlah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yezzaaaa..... bersabar itu sudah sebati... biarlah... nak faham, syukur... taknak faham, silakan... hihi

      Delete
  5. Sabar ye sis.. Jangan kusutkan fikiran lagi dengan hal macam ni.

    ReplyDelete
  6. CT datang singgah baca je.. i ada i ada.. =)

    ReplyDelete
  7. tak yah kusutkan hati dan fikiran dik...kadang-kadang kita x leh selam perasaan orang atau penerimaan orang kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun Kka Amanda... just let it be aje..

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.