Bila "Vape Flavour" Disangka Pewangi Kereta - Tunsha Ayunie Punya Belog

October 15, 2015

Bila "Vape Flavour" Disangka Pewangi Kereta

aqua aerosol ambi pur 7 car perfume refill 7ml 4

Ramai yang menge-vape sekarang ni... alasan nak berhenti merokok... tapi memang aku akui sejak Is pegang vape, dia hanya merokok kalau pergi jamban atau lepas makan je... Kalau duduk saja2 pun dia tak sedut vapor tu sangat..  awal2 je laaa... dah hampir seminggu ni alhamdulillah dah kurang dia berasap...

Tapi bukan nak cerita pasal Is... Nak cerita pasal abah aku... Cerita pulak diceritakan oleh Lia, adik bongsu aku...

Alkisahnya, abah pergi pasar malam haritu... Then dia bertenggek arr kat satu kedai yang jual vape flavours ni... So Lia jadi pelik laaa... Apsal abah kat situ... dia bukan ada vapor pun... hahaha.. ehh sorry tergelak...

So Lia pun tanya abah ------

❝ Abah nak buat apa ni? ❞-- dengan muka confident abah jawab -----------

....... ❝ Nak beli perfume kereta laaa...! ❞ ------

Maka melekeklah si Lia gelakkan abah... tuan jual vape flavours pun join gelakkan abah... Kemainlah abah aku confident... aku boleh imagine reaction dia.... perkara spontan adakala memang kelakar kan??

ehh... tu je nak cerita... since aku kekosongan idea sangattttttttttttttt.... so off to hemodialisis... nanti ada idea aku taip arr... sesambil tu aku nak kasi khatam blogwalking yang dah lama aku hutang.... kah !

see ya, assalamualaikum ~

3 comments:

  1. hahaha....vaper sekarang dah menular...jaga2..jangan tersalah beli..hehe

    ReplyDelete
  2. klu aku pun ingat org perfume keta kot ...mcm2 bau pening kepala aku

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.